Ova majica mi je j****a!

Što je zajedničko geeku, nogometnom navijaču i visokoj modi? T- shirt majice s printom!

Od industrijske odjeće, preko hippi i punk kulture do današnjice kada biramo majice s citatima najdražih filmova ili logotipa omiljenih video igara – put T-shirt majice s printom od komada tkanine do statusnog simbola i oružja.

Star wars t-shirt majice s printom
Star wars t-shirt majica

Kultni T-shirt nastao je početkom 20. stoljeća kao odgovor na nepraktičnu radnu odjeću, a uskoro postaje i dio uniforme američke vojske. Prvu veću popularnost tim bezvremenskim majicama donijet će filmski velikani James Dean i Marlon Brando koji će kult majice proširiti tadašnjim generacijama tinejdžera. 

game of thrones t-shirt majica s printom
Game of thrones t-shirt majica

T-shirt majice postaju medij kroz koji izražavamo svoj stil, svoje stavove i interese, a često i poruke od većeg društvenog značaja. Njihova popularnost lansirala ih je u vrh modne scene. Dan danas svjetski poznati dizajneri u svoje kolekcije uključuju obične T- shirt majice s printom logotipa ili poruka koje žele prenijeti, a postale su i sastavni dio popularne kulture.

Jedan od najistaknutijih simbola društvenih pokreta Djece cvijeća – hippija ili punk scene bile su upravo T-shirt majice s printom ludih boja ili političkih / socioloških poruka kombiniranih s logotipima poznatih bendova. 

Star wars t-shirt majica s printom
Star wars t-shirt majica

Razne print tehnike omogućile su beskonačne kombinacije za personalizaciju, obilježavanje prigoda ili izjava koje želimo prenijeti. Čini se da njihova moć diferencijacije i izražavanja još uvijek raste kao i njihova bezvremenska popularnost.

Pogledajte našu ponudu majica, a ako niste našli motiv koji vam odgovara obratite nam se i napravit ćemo ga zajedno:)

Dungeons & dragons t- shirt majica s printom
Dungeons & dragons t- shirt majica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *