Crno – bijeli svijet interijera

Crna i bijela boja – vječni klasici u uređenju ponovno su u vrhu lista trendova uređenja interijera popularizacijom skandinavskog stila uređenja. Igra crne i bijele boje u prostoru može se postići jednostavnim rješenjima – zidnim naljepnicama raznih motiva od geometrijskih do citata poznatih osoba. Dobro došli u crno – bijeli svijet interijera!

Booom naljepnica za zid kuhinja

Crna i bijela kombinacija u uređenju interijera nikad ne izlazi iz mode. Bilo da se radi o crnoj koja prevladava s par detalja bijele ili obrnuto, uvijek će dati upečatljiv potpis prostoriji. 

Booom naljepnice munje crno - bijeli svijet interijera

U današnjim trendovima skandinavskog minimalističkog uređenja crna i bijela prevladavaju, daju apstraktnu osnovu koja se može nadograđivati jačim, intezivnijim bojama ne narušavajući dizajn interijera.

Želite li da prostor ostane prozračan i vizualno veći fokusirajte se na bijelu boju. Oplemenite ju s crnim detaljima, dok će veće crne plohe dati dramatičnost prostoru. 

Booom naljepnice plusići
Booom dječja naljepnica za zid Leon

Prazan bijeli zid može se “podići” malim jednostavnim zahvatima kao što su naljepnice za zid. Crne naljepnice će biti dovoljno kontrastne da daju efektan izgled a motivi se mogu kombinirati prema vlastitim idejama.  

U trendu su geometrijski oblici kao što su trokuti i krugovi. Oni koji su i dalje djeca u duši prije će odabrati motive stripovskih junaka kao što je Batman. Ne treba zaboraviti i na elemente vječno popularnog klasika serijala Star Wars.

Booom naljepnice Batman
Booom naljepnica za zid Star Wars

Bez obzira koji motiv ili poznati citat odabrali, nećete pogriješiti. Zidne naljepnice su povoljna i atraktivna dizajnerska rješenja za vaš crno – bijeli svijet interijera.

Inspirirajte se našom ponudom naljepnica za zid, svaki motiv izrađuje se u boji folije po želji pa tako i u efektnoj crnoj ili bijeloj boji.

Booom naljepnice trokutići crno - bijeli svijet interijera
Booom naljepnica za zid Hole to another universe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *