Natpisi na zidu kao dio uređenja doma

Imate svoju ideju?

Natpisi na zidu ne zahtijevaju puno filozofije, ako vam se nešto sviđa, stavite to na zid!

Neki ljudi su vizualni tipovi i inspirirajuća rečenica koju vide čim ujutro otvore oči, odredit će ostatak njihovog dana.

Booom naljepnica natpis za kuhinju Life
Booom naljepnice natpis na zidu confetti

Nekima možda nije potrebna dublja analiza iza natpisa koji su odabrali, jednostavno vole taj stih pjesme, koordinate grada u koji su se zaljubili ili imena svoje djece.

Često se natpisi na zidu koriste u kuhinjskim i blagovaonskim prostorima kojima je potreban efektan detalj koji neće zauzeti puno prostora. Ljubitelji Star Wars serijala filmova izvući će poznati ili duhoviti citat za uređenje svojih prostorija u prepoznatljivom fontu. Svatko određuje svoju dozu dnevne inspiracije.

Booom naljepnica natpis za kuhinju Fridge
Booom naljepnica natpis na zidu Hole to another universe

Tekstualne naljepnice koje su vrlo tražene su citati i misli o obitelji te personalizirane naljepnice s dječjim imenima. Neki roditelji vole staviti dijelove molitve ili uspavanke uz krevetiće svoje djece. Zaljubljenici u poeziju češće će tražiti jedan stih ili strofu koja im se urezala u srce.

Naljepnice za zid tekstualnih motiva osvježiti će prostoriju u kojoj se nalaze i dati joj dinamiku. Efektnije će izgledati od standardne slike koja je sama po sebi ograničena okvirom i zadanom dimenzijom. Tekstom se možemo igrati tako da radimo veće ili manje razmake među slovima ili redovima, raznim poravnanjima, sami prilagođavajući odabrani motiv specifičnom zidu i prostoriji u kojoj se nalazi.

Booom naljepnica natpis na zidu Yoda

Pogledajte neke od naših prijedloga, ako niste našli ono što tražite, javite nam se i opišite što želite:) Natpise radimo po narudžbama tako da možete birati sami natpis, font kojim će biti ispisan, boju folije te veličinu same naljepnice.

Booom naljepnica natpis Vogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *