Božićni motivi naljepnica

Uz klasične božićne dekoracije za bor tu su i božićni motivi naljepnica za uređenje staklenih površina i zidove. Naljepnice se lagano skidaju, a mogu se koristiti na zidovima, namještaju te staklima. Moguće je mijenjati dimenzije, količine i boje prema vašim potrebama.

Booom božićne naljepnice orašari
Photo by Philipp Berndt on Unsplash
Booom božićne naljepnice natpis sob jelka
Booom božićne naljepnice snjegovići i pahuljice božićni motivi
Booom božićne naljepnice Merry Christmas natpis
Photo by Sarah Dorweiler on Unsplash
Booom božićne naljepnice božićni elementi poklon sob pahiljica zvona kuglice anđeo santa božićni motivi
Booom naljepnice orašar za stakla
Booom naljepnice božićne krugovi jelka
Photo by Alex Andrews from Pexels
Booom naljepnice snježne pahuljice božićni motivi
Booom naljepnice uzorak jelka božić
Booom naljepnica sob božić
Photo by Andreea Ch from Pexels
Booom božićni motivi naljepnice
Booom naljepnice snjegovići i točkice
Booom naljepnice Božić nad gradom

Upute za montažu zidnih naljepnica

Kako bi vaše Booom naljepnice došle do punog izražaja, potrebno ih je pravilno postaviti na željenu plohu.

Donosimo par jednostavnih savjeta te upute za montažu zidnih naljepnica kako bi vaš dom postao booombastičan uz Booom naljepnice. Nije preporučljivo naljepnice postavljati na svježe obojene zidove, hrapave zidove s puno neravnina ili oštećene zidove. Idealno korištenje je na ravnim i suhim zidovima, lakiranom i plastificiranom namještaju, limu, metalu, staklu…

Ovisno o odabranom proizvodu, vaše naljepnice mogu doći sa i bez transfer folije:

1.) Naljepnice sa transfer folijom:

Obično su to naljepnice većeg formata ili nepravilnog oblika i dolaze u tri dijela: transfer folija (prozirna), željena naljepnica i masni papir.

Plohu na koju postavljate naljepnicu možete eventualno prebrisati krpom kako biste bili sigurni da nema prašine ili drugih mrvica i nečistoća. Stavite naljepnicu na ravnu površinu te koristeći ravnalo ili bankovnu karticu prođite cijelom površinom po masnom papiru kako bi se uvjeriti da je naljepnica ostala zalijepljena na transfer foliju (prozirnu foliju).

Ljepljivom trakom pričvrstite gornje kuteve naljepnice na željenu poziciju pozicionirajući masni papir prema zidu. Laganim odmicanjem od zida dohvatite kuteve masnog papira te ga pažljivo odvojite od naljepnice. Naljepnicu pritisnite na zid te ravnalom ili bankovnom karticom prođite cijelom površinom naljepnice kako bi se cijela zalijepila.

Pažljivo skinite ljepljivu traku i transfer foliju sa zida pazeći da su svi elementi naljepnice ostali na zidu. Po potrebi mjehuriće zraka koji su ostali, ravnalom ili bankovnom karticom povlačite prema rubovima naljepnice.

2.) Naljepnice bez transfer folije:

Naljepnicama manjih dimenzija i jednostavnijih oblika nije potrebna transfer folija. Naljepnicu jednostavno odlijepite s masnog papira i aplicirajte na plohu po želji.

Naljepnice su namijenjene jednokratnom korištenju. Kako bi bili sigurni da nećete oštetiti zid prilikom skidanja, rubove naljepnice zagrijte sušilom za kosu te naljepnicu lagano odlijepite od zida.

I to je to, preostaje vam samo uživati u booombastičnom dizajnu vašeg doma! Ako uz upute za montažu zidnih naljepnica imate i dodatna pitanja kontaktirajte nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *