Zidne naljepnice u kuhinji?

Novi izgled kuhinje u pola sata

Kuhinja i blagovaonica su prostorije u kojima često boravimo pa želimo da su uređene praktično i ugodno te da su vizualno skladne. Prošla su vremena kada je glavni dekor kuhinje bio poprilično ružan uzorak keramičkih pločica koje smo gledali preko 30 godina.

Danas smo bolje informirani o trendovima, znamo što hoćemo i hrabriji smo u eksperimentiranju s raznim stilovima. Isto tako, teže se odlučujemo na tridesetogodišnju vjernost jednom uzorku, želimo često intervenirati u dizajn svog prostora uporno ga nadopunjujući novim elementima. Želimo brza rješenja koja možemo još brže zamijeniti kada se zaželimo promjene.

Booom naljepnica You had me at merlot zidne naljepnice u kuhinji

You had me at merlot – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Kod uređenja zidova u kuhinji treba uzeti u obzir količinu namještaja, kuhinjskih aparata i drugih predmeta koji zauzimaju i mjesto i vizualno “zagušuju” izgled kuhinje. Ideje za uređenje treba tražiti u smjeru detalja koji neće zauzimati previše prostora a dati će novi naglasak prostoriji. Zidne naljepnice u kuhinji vrlo su prikladne da se na efektan i povoljan način interijer osvježi nekim novim motivom.

Booom naljepnica Life is short make it sweet kuhinja

Life is short, make it sweet – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Booom zidne naljepnice bon appetit u kuhinji

bon appetit – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Kada postoji taj jedan dosadni zid koji kvari ravnotežu ostatka prostorije, rješenje su zidne naljepnice. One će na najbrži način dati svježinu zidovima iznad stola za objed ili radne plohe.

Tekstualni motivi već su neko vrijeme prvi izbor u personalizaciji interijera, a posebice kuhinje. Bilo da se radi o citatima, motivacijskim porukama ili obilježavanju opuštajućih trenutaka uz čašu vina, natpisi na zidu, tih par riječi umotanih u dobar font može napraviti pravu poslasticu u vašem prostoru.

Booom naljepnica but first coffee zidne naljepnice u kuhinji

but first, coffee – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Booom zidne naljepnice this kitchen is for dancing

This kitchen is for dancing – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Booom zidne naljepnice no bitchin' zidne naljepnice u kuhinji

no bitchin’ in my kitchen – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Booom zidna naljepnica natpis i followed my heart

I followed my heart, it led me to the fridge – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Zidne naljepnice vrlo se brzo postavljaju tako da novi izgled kuhinje možete ostvariti već kroz pola sata. Ako u prostoru postoji više predmeta i detalja, bolje je odabrati jednostavniji dizajn naljepnica s bojom folije koja će odgovarati ostatku prostorije.

Zidne naljepnice u kuhinji odlično će se kombinirati sa slikama ili kuhinjskim sitnicama koje će dodatno personalizirati vaš prostor i učiniti ga jedinstvenim. Kada se zaželite promjene, naljepnice jednostavno skinite te zalijepite novi kuhinjski motiv.

Booom zidna naljepnica Rock and roll kuhinja

Rock and roll – zidna naljepnica za kuhinjski zid

Booom zidna naljepnica no bitchin' kuhinja

no bitchin’ in my kitchen – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Booom zidna naljepnica Espresso kuhinja

Espresso – zidna naljepnica natpis za kuhinjski zid

Leave a Reply

Your email address will not be published.